Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Levende jukebox One Two Trio

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

"Live" tape-act
Duur 1 x 45 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 3 personen
Genre Nederlands / Allround

Levende jukebox One Two Trio


One Two Trio speelt met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus. Voor iedereen een feest der herkenning! Het dampende enthousiasme van One Two Trio werkt zó aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt. Zo ontstaat het typische One Two Trio-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen!

Speciaal voor bedrijfsfeesten ontwikkelde deze drie heren ‘n concept wat naadloos aansluit bij ieder bedrijfsfeest:‘One Two Trio’s Levende jukebox’.

Door zich op een zeer ludieke wijze te richten op de sfeer en wensen van uw gasten ‘’regiseren’’ deze eigenlijk het optreden. De mogelijkheden zijn grenzenloos: rock and roll, smartlap, disco, soul, pop, maar ook de foxtrot, engelstalig of nederlandstalig. One Two Trio speelt 100% live en kan dus op alle signalen vanuit het publiek direct reageren.

Dit in combinatie met een flinke dosis humor en een erg aanstekelijk enthousiasme zorgt voor een feest van herkenning, voor jong en niet zo heel jong, kortom :One Two Trio maakt van uw feest een écht feest!


Uitgelicht filmpje

Levende jukebox One Two Trio

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Levende jukebox One Two Trio

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team