Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Linda Estelle

Gage vanaf € 2.275,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid excl. enkel monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre pop / T-Spoon hits

Linda Estelle


Jarenlang was Linda Estelle het gezicht van de populaire dance-act: T-SPOON.

Hit na hit scoorde zij met deze dancegroep en met de megahit "Sex on the Beach" vergaarde zij zelfs wereldwijd succes. Na 8 succesvolle jaren bij T-Spoon heeft Linda Estelle zich vol op haar solocarrière gestort, en met succes........

Met haar enorme uitstraling, fantastische stem en niet te vergeten haar sexy danseressen, zorgt zij voor een energieke show en spetterend slot van uw avond.

De opzwepende songs die u te horen krijgt, maar vooral voorbij ziet komen, staan er garant voor dat u niet stil kan blijven zitten. "Proud Mary", "The Conga" en natuurlijk "Sex on the beach" komen in een rap tempo voorbij. Aangekleed in een jasje van glamour en soul is dit een avond die u niet snel vergeet

´THE COCOON`

Naast haar fantastische solo show, heeft Linda Estelle ook een openingsact ontwikkeld waarmee zij uw opening of introductie net dat stukje meer geeft. Zij ontpopt zich letterlijk van reusachtige cocoon naar een prachtige vlinder naar een sexy souldiva.

Sfeer impressie:
Vreemde ietswat onhelspellende klanken zijn hoorbaar……. Lichten doven en het podium hult zich in een ondoordringbare nevel…….. Een indrukwekkende sound is hoorbaar waarbij het licht flauwtjes opkomt en een reusachtige cocoon zichtbaar is………langzaam gaat het geluid over in een ruis en hoort men het bloed door de bloedbanen stromen, in de verte is een hartslag hoorbaar ……… dan hoor je uit de verte spellende kinderstemmen, deze worden steeds duidelijker en blijken met een hoop onbevangenheid van een kind een liedje te zingen (in de manenschijn)…… Hierbij zie je ook langzaam de vlinder tot leven komen waarbij de donkere cocoon wisselt naar maagdelijk/smetteloos witte vleugels……… . Na een indrukwekkend stukje a-capella hierbij de vleugels en cocoon achter zich latend gaat de laatste uithaal over in een uptempo (feestelijk) nummer ("I’m So Excited").

Linda Estelle staat voor spetterende introductie met vocale kwaliteit in een theatrale sfeer!

Uitgelicht filmpje

Linda Estelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Linda Estelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team