Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Linda Wagenmakers

Gage vanaf € 2.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre allround / musical

Linda Wagenmakers


Linda ’s liefde voor muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Elk lid van haar familie speelde wel een of meerdere instrumenten of kon zingen en daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Daarbij groeide ze op in een kerk waar muziek erg belangrijk was. Van zondagsschool musicals tot aan het jeugd koor, Linda deed het met veel plezier. Ze volgde klassieke zanglessen bij Anne Evers en koos muziek als extra vak op het VWO. Dit resulteerde in optredens tijdens schooltoneelstukken in o.a. Macbeth en een cd van de Carmina Burana waar Linda als soliste op zong. Ook speelde zij in haar eerste musical "Fiddler on the roof" als Chava en The Beggars Opera van Kurt Weil als Jenny. Linda studeerde rechten aan de rijksuniversiteit in Utrecht, maar deed tijdens haar eerste studiejaar auditie voor Joop van den Ende’s Miss Saigon school en werd uitgekozen om de rol van Kim te spelen.

In 2000 wordt Linda’s inzending werd uit honderden inzendingen uitgekozen om mee te doen aan de Nationale finale van het Eurovisie songfestival. Zij vertegenwoordigde Nederland in Zweden op de Europese finale, waar zij een 13e plaats behaalde. De single No Goodbye’s behaalde de top tien in de Nederlandse hitlijsten!

In de zomer van 2001 speelde Linda het harteloze meisje Maggs in de musical Rocky over the Rainbow. Waarmee zij in 2002 door het land hebben getourd. Na de succesvolle samenwerking in 2003 en 2004 met producent First in the Field productions wordt Linda gevraagd om de hoofdrol te spelen in de eighties Musical "Love me just a Little bit More", een tribute aan de Dolly Dots Hits. In April 2005 organiseerde zij samen met Michelle David (o.a Glory of Gospel, Big,Black & Beautiful) in De Amsterdamse Westerkerk "Wake Up!! It’s Gods time!". Een concert met o.a Denise Janah en Ralph Van Manen, Gentle voices en vele andere Nederlandse Gospelacts.

Linda’s eerste solo cd-project is in 2006 uit komen. De titel "Full circle" is hierbij zorgvuldig gekozen omdat het allemaal met Gospel in de kerk begonnen is.

Linda Wagenmakers is een veelgevraagde artieste voor televisieshows, evenementen en treedt regelmatig op als gastsoliste bij galaconcerten. Zo werkte zij onder andere mee aan Oudejaarsloterij on ice, het Aids gala, RTL4 Tienjarig jubileum gala, Musicals in Concert met Ernst Daniel Smid en Ryan van den Akker ter gelegenheid van het tachtigjarig bestaan van de NCRV.


Uitgelicht filmpje

Linda Wagenmakers

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Linda Wagenmakers

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team