Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Loco Loco Disco Show

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Drive-In Show
Duur 120 minuten (2 uur)
Geluid exclusief
Bezetting 3 personen
Genre allround - party

Loco Loco Disco Show


Alles Loco? Lekkere plaatjes, gezellige spelletjes, leuke danspasjes en een goed gevoel aan het einde van de avond. Dat zijn de ingrediënten van een avondje met de Loco Loco Disco Show. De tweelingbroers Henry en Henrie Feniel en hun gast-DJ Stevie Starlight treden sinds een jaar of vier met veel succes in het hele land op, waaronder Lowlands, Paaspop, Oerol en Pinkpop.

Elke show belooft weer een feest der herkenning te worden voor wat betreft oude en vergeten liedjes, waaronder swingende Disco, ouderwetse Nederpop en overheerlijke gitaarmuziekjes. De drie vinylofielen lappen daarbij alle conventionele dj-technieken aan hun hoge blokhakken. "Niemand scretcht zoals zij" zeggen bekende (inter)nationale DJ-s. Tussen de plaatjes door verrassen zij het publiek met gezellige spelletjes waaronder "Stop en leg ‘m d’r op", "de Twistcompetitie", "De Beren-crowdsurf-race" en de inmiddels wereldberoemde "sambaballen wedstrijd".

De ‘Drive-in-goeroes’ van de Loco Loco Discoshow staan niet alleen garant voor swingen. De ogen van het publiek worden gestreeld door de outfits, decor en charmante danspasjes. Dus Ambiance en voetjes van de vloer!


Uitgelicht filmpje

Loco Loco Disco Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Loco Loco Disco Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team