Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Lois Lane

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid M-set
Bezetting 2 personen
Genre Pop/disco


Lois Lane


Loïs Lane staat al jaren aan de top van de Nederlandse showbizz.  Een optreden zorgt dan ook gegarandeerd voor spektakel! De dames zingen uiteraard hun grootste hits maar ook bekend repertoire van Abba en Motown.

Loïs Lane treedt verder veelvuldig op met een eigen live band. Monique en Suzanne hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit het hart komt en vonden dat belangrijker dan de mogelijkheden om een grote commerciële act te worden. Dat is dan ook de reden dat ze na bijna 25 jaar nog steeds muziek maken. We mogen trots zijn op deze band die al zo lang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit!

Note: deze prijs geldt voor een tape-act van 1 x 30 minuten van Lois Lane! Lois Lane is echter ook als band (6 pers.) te boeken voor een optreden van 1 x 60 minuten met backline voor € 6995,- (B-set)


Uitgelicht filmpje

Lois Lane

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Lois Lane

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team