Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Lorena

Gage vanaf € 1.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 3 personen
Genre Dance

Lorena


Ze is een podiumbeest dat garant staat voor pure sensatie. Op de bühne is ze een diva met onuitputtelijke energie, dynamiek, en een stem die menigeen "Flabbergasted" achterlaat.

In de show van ca. 30 min. volgen de 25 grootste hits uit de jaren 70 elkaar in sneltempo op. In een sneltreinvaart komt één grote medley voorbij zonder pauzes en lange babbels. De arrangementen zijn in een nieuw jasje gestoken en helemaal van deze tijd met wissellende muziekstijlen. Een unieke en swingende show met zang, dans, en muzikale verassingen waarbij niemand stil kan blijven zitten. Lorena neemt je mee naar een wereld waarin alles draait om muziek en show, op een manier zoals geen act eerder gepresenteerd is. Lorena wordt tijdens haar optredens bijgestaan door twee fantastische dancers; Johnson en Ivan.

Menig radio DJ maakt gebruik van haar stem. Verder heeft Lorena gewerkt met o.a.: The Tramps, Rose Royce, Tony Hadley, Debbie Sledge, Gerard Joling en Rene Froger. Naast het inzingen van meerdere top 50 projecten, jingle’s en commercials, is zij vocal coach, deed 2 keer mee aan het Nationaal Songfestival, en verzorgde vele radio en TV optredens in binnen en buitenland.

Producer John Dirne heeft zich persoonlijk met deze productie bemoeid, hij wilde niet zomaar een cover, maar eentje die zich kon meten met de wereldklasse en het liefst nog zou overtroeven ook!

Het resultaat is meer dan geslaagd, Dance around the world is inmiddels Grandslam bij Slam!FM. De reacties van de rest van medialand beloven dat dit een enorme hit gaat worden.

Lorena, een act waar nog lang over gepraat zal worden.....

 


Uitgelicht filmpje

Lorena

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Lorena

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team