Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van LA The Voices

Gage vanaf € 2.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30/40 minuten
Geluid Excl., enkel monitorset
Bezetting 4 personen
Genre pop / klassiek


LA The Voices


Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes, oftewel Los Angeles The Voices, hebben hun draai gevonden!

De heren zijn momenteel in de studio bezig met een nieuw album waarvoor wordt samengewerkt met diverse componisten. Het resultaat zal ongetwijfeld leiden tot een afwisselende en muzikaal en vocaal hoogstaande CD!  De nieuwe single en het album worden verwacht rond 15 november.

De muziekstijl van de groep kan het best omschreven worden als een cross-over tussen pop en pop/klassieke muziek met Broadway-achtige invloeden. De bijzondere samenstelling van de stemmen staat borg voor muzikale magie, een klank die je meevoert in verschillende sferen, afhankelijk van de liedjes die de mannen zingen.

LA, The Voices brengt een zeer afwisselend repertoire dat bestaat uit gevoelige ballads en up tempo liedjes en zingt in verschillende talen.

Een absolute aanrader voor elke gelegenheid!

Speciaal voor de komende feestdagen hebben ze een aangepast kerstrepertoire met bekende nummers als Silent Night, Happy Christmas (War is over), The Christmas song en It's the most wonderful time of the year.

 


Uitgelicht filmpje

LA The Voices

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over LA The Voices

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team