Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Made In Holland

Gage vanaf € 1.650,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 2 personen
Genre allround NL product

Made In Holland


Made in Holland is een spraakmakend charismatisch dames duo. De twee dames van Made in Holland Ruby en Kirsten zijn vrolijk – spontaan – ervaren , gezellig en bovenal in het bezit van 2 prachtig stemmen. Die samen klinken als een klok.

Als vertegenwoordigers van ons ‘nationaal product’ brengen zij met een flinke dosis ervaring, door veel contact te maken met het publiek, "leven op ieder feest".

Want wie kan er nog stil blijven zitten bij hits van de Dolly Dots, Luv, Andre Hazes, Anita Meyer, Bonnie st Clair en Maywood? Alles gebracht op geheel eigen wijze. In een flitsend tempo komen er op de bühne diverse feest -medleys voorbij met Hollandse hits van toen en nu.

Made in Holland was o.a. te zien in Spaarnwoude in het voorprogramma van Gerard Joling. Made in Holland brengt voor iedereen een feest der herkenning!


Uitgelicht filmpje

Made In Holland

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Made In Holland

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team