Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Manon Bosch

Gage vanaf € 495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zangeres
Duur 2 x 30 minuten
Geluid Incl. Monitor- en/of A-set
Bezetting 1 persoon
Genre Rock/en country


Manon Bosch


”Wil jij volgend jaar onze hele tournee mee als voorprogramma?”

Het zal Hans Vermeulen maar zijn die je dit vraagt. Helaas ging door ziekte van een bandlid de tournee niet door, maar wat in het vat zit verzuurt niet...

Manon pakt iedereen in. De muziekliefhebber, maar ook de kenner. Op uiterst innemende wijze brengt zij haar songs. Veelal bekende nummers uit de rock- en countryhistorie, maar wel heel duidelijk in een eigen jas. Zelfs Living On A Prayer wordt een ballad…


Puur.

Daar draait het om bij Manon Bosch. Een gitaar, een microfoon en een spotlight is alles wat ze nodig heeft. Door haar puurheid, haar humor, haar spontaniteit, maar vooral haar kwaliteit pakt ze iedereen in. In het voorprogramma van Rich Wyman (USA) stond, droeg Wyman zijn 'I Saw An Angel' direct aan haar op. Rap werd er overlegd, en Manon ging de rest van de tournee met Rich mee als zijn voorprogramma.

Hoogtepunten uit haar prille, artistieke loopbaan zijn onder meer het optreden op het Legends festival in Apeldoorn, waar ze tussen zo’n 20 klassieke Nederrockbands acte de presence mocht geven met 2 sets, en het hele festivalterrein inpakte. In Hardenberg mocht ze openen voor de Ier Johnny Gallagher, een opnieuw met glans afgelegde proeve van bekwaamheid.

In haar achterland Twente kennen de meeste mensen haar nu; nu wordt het tijd voor de rest van Nederland!


Uitgelicht filmpje

Manon Bosch

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Manon Bosch

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team