Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Marijke Helwegen

Gage vanaf € 1.400,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Presentratrice
Duur In overleg
Geluid Exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Meet & Greet


Marijke Helwegen


Marijke Helwegen is het gezicht van de facelift in de breedste zin van het woord. 'Facelift' is hét toverwoord voor renovaties, nieuwe bedrijfslogo's en verbeterde producten. In economische zware tijden wordt bij voorkeur verfrist in plaats van vernieuwd. Zo wordt de levensduur verlengt en de houdbaarheidsdatum uitgesteld.

Aangezien Marijke Helwegen de personificatie is van de facelift, is zij bij uitstek geschikt om een facelift binnen uw bedrijf te presenteren aan uw gasten, klanten en de pers. Marijke maakt de (her)opening van uw bedrijf of de presentatie van uw hernieuwde product tot een glamourvolle happening. In de presentatie die Marijke geeft legt zij een link tussen de metamorfose van een vrouw en de facelift van uw bedrijf.

Als ervaringsdeskundige op het gebied van cosmetische chirurgie is zij als geen ander in staat om met verve onder woorden te brengen hoe belangrijk het is om de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk, tussen lichaam een geest. Bovendien is zij met haar aanbiddelijke zachte 'g' een veelgevraagd spreekster op zowel zakelijke als culturele conferenties.

Natuurlijk is Marijke Helwegen ook beschikbaar met haar prachtige duiven voor elke bijzondere gelegenheid. (Deze gage is opaanvraag.)  Samen met de witte vredesduiven en verschillende sierlijke en elegante aankleding verzorgt Marijke op locatie allerhande openingen en ceremonies. Desgewenst laat Marijke ook een aantal van haar duiven los om de vreugde nog verder te verhogen.

Marijke Helwegen is onder andere te boeken voor:

- Openingen (in combinatie duivenact)
- Presentaties
- Ceremonies
- Introducties
- Speeches
- Bruiloften


Uitgelicht filmpje

Marijke Helwegen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Marijke Helwegen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team