Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mark Labrand

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Presentator en/of DJ
Duur op afspraak
Bezetting 1 persoon
Geluid Exclusief 


Mark Labrand


 

Mark Labrand is als Radio538-diskjockey, tv-presentator & voice bekend bij de jeugd van Nederland. Zijn kenmerkende, energieke stemgeluid en aanstekelijke enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat Mark een veel gevraagde personality is voor commercials, voice-overs, merkactivaties & productintroducties.

Met zijn professionele gedrevenheid en enthousiaste manier van communiceren en presenteren is Mark in staat op creatieve en onderscheidende wijze jonge mensen te bereiken en te activeren. Mede door zijn ondernemersgeest en onderscheidende ervaring als radio- en tv presentator is hij in staat mensen te verrassen en te emotioneren. Als dj en mens is hij benaderbaar voor iedereen en geeft zijn tomeloze energie en humor hem een uniek karakter. 

Vanaf nu is Mark ook als DJ te boeken voor exclusieve gelegenheden. Samen met zijn side-kick Stas Swaczyna, bekend als producer van oa Miss Montreal, Do en Los Frequencies, zet Mark een opvallende show neer. Hits van toen en nu paseren in no time de revue; de set van Mark Labrand is het hoogtepunt van de avond waarbij het motto 'dansen tot je erbij neervalt' een understatement is.

Mark is in te zetten voor de meest uiteenlopende opdrachten. Interesse?


Uitgelicht filmpje

Mark Labrand

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mark Labrand

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team