Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Maywood

Gage vanaf € 2.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 2 personen
Genre Pop / 80's & 90's

Maywood


In de jaren '80 scoorde het vrouwelijk duo Maywood hit na hit in zowel binnen- als buitenland met hun Engelstalige ballads en dansbare commerciële popnummers. De nummers van Maywood werden geschreven door Alice May, wiens echte naam Alie de Vries is. Samen met haar zus Doetie de Vries begon ze al op jonge leeftijd met zingen in de Ladypops. Via de Karina's, Colt 45 en soloprojecten onder de namen Caren Wood en Alice May besloten ze om als duo Maywood door het leven te gaan.

De eerste single van Maywood die wordt uitgebracht is ‘You Treated Me Wrong', welke het begin van een uiterst succesvolle periode markeert. Maywood scoort in maart een grote hit met de ballad ‘Mother How Are You Today'. De opvolger ‘Late At Night' bereikt in juni de eerste plaats van de hitparade. In september heeft het duo opnieuw een hit met ‘Give Me Back My Love'.

Het succes blijft aan en Maywood brengt drie hitsingles uit, waarvan ‘Rio' in juli in de Top 3 belandt. De platen van Maywood worden uitgebracht in 52 landen en het duo is erg populair. Op festivals in West-Duitsland, Polen, Japan en Korea sleept men veel prijzen en onderscheidingen in de wacht. Ook toert Maywood uitgebreid door Duitsland, Zweden, Finland, Bulgarije, Indonesië en de Sovjet-Unie. Door Stichting Conamus wordt Maywood onderscheiden met de Zilveren Harp.

Gouden en platina platen worden in de wacht gesleept en Maywood ontvangt meerdere awards uit binnen- én buitenland, waaronder in Korea, Duitsland en Polen.

In 1995 valt het doek voor Maywood: de zangeressen gaan allebei hun eigen weg. Toch begint het bij Alice weer te kriebelen om als Maywood het podium te betreden i.p.v. als soloartieste. Alice May loopt zangeres Inge Peters tegen het lijf. Voorheen trad zij op in musicals en dinershows en zong ze backingvocals en demo's in.

Maywood is weer compleet!


Uitgelicht filmpje

Maywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Maywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team