Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van MegaMeezingSensatie

Gage vanaf € 1.650,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire drive-In show met zang
Duur 4 uur
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting minimaal 2 personen
Genre allround

MegaMeezingSensatie


De MegaMeezingSensatie.nl is een multi-interactieve show met de mooiste levensliederen, lekkerste inhakers en beste meestampers. Op exclusieve wijze live gebracht door uw sympathieke entertainer en feestelijk aan elkaar gemixed door de animerende party DJ. Non-stop feestspektakel waarbij het publiek bepaalt!

Zanger/Performers

Onze multi-functionele zanger/performers zijn doorgewinterde professionele rasentertainers en creëren samen met u het ultieme feestgevoel !Hun specifieke kracht ligt in het subtiel doch effectief bespelen van het publiek met humoristische presentatie en meeslepend gezongen repertoire met krachtige vocalen.

Party DJs

Het onuitputtelijke bestand aan feestmuziek, de vlekkeloze aansluiting met de entertainer én het flexibel inspelen op het publiek zal de feeststemming door uw Party DJ naar een nog hogere sfeer gedreven worden. Het publiek wordt direct betrokken bij de show en geeft aan de hand van verzoeknummers directe sturing aan show. Wat resulteert in: het grootste feest der herkenning!

Deze show bevat:

Nederlandstalig – Apres Ski – Foute Disco – Karaoke – Top40


Uitgelicht filmpje

MegaMeezingSensatie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over MegaMeezingSensatie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team