Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Meneertjes Koepepeertje

Gage vanaf € 1.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Moderne kindershow
Duur 1 x 45 minuten
Geluid incl. tot 250 personen
Bezetting 2 personen
Genre kids entertainment

Meneertjes Koepepeertje


Twee zeer ervaren muzikale entertainers maken, als typetjes met ieder een eigen karakter, samen met de kinderen een feestje! Helemaal live met gitaar en contrabas!

Het unieke van deze kindershow is dat de kinderen zelf de artiesten worden. De Meneertjes Koekepeertjes hebben namelijk het probleem dat ze eigenlijk geen show hebben... oei oei...! Gelukkig zijn er altijd kinderen met speciale talenten die deze twee sympathieke meneertjes uit de brand kunnen helpen. Zingen, dansen, moppen vertellen, jongleren, breakdance: alles kan! De Meneertjes Koekepeertjes spelen tussen de 'optredens' van de kinderen de bekende kinderliedjes waarbij iedereen gewoon lekker mee kan zingen. Een geweldige ervaring voor deze kids en hun trotse ouders!

Speciaal voor de sinterklaasperiode is er de Meneertjes Koekepeertjes Sinterklaasshow. Ook hierbij staan de kinderen centraal en maken zij samen met de twee meneertjes een geweldige show... maar nu voor Sinterklaas! En wie wil er nu niet optreden voor de Sint?

Meneertjes Koekepeertjes staat voor 'samen veel plezier' met het kwaliteitsstempel van One Two Trio!

Uitgelicht filmpje

Meneertjes Koepepeertje

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Meneertjes Koepepeertje

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team