Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Menno De Boer

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Slam FM DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Dance / Top 40

Menno De Boer


Menno is ooit begonnen als patient van de ziekenomroep. Na ongeneesbaar verklaard te zijn besloot ie te gaan prutsen bij een radiostation met zender.

Na verschillende lokale en regionale zenders kwam hij bij Radio 538 terecht. Na drie jaar besloot hij voor een echt jong station aan de slag gaan en kwam ie bij SLAM!FM terecht!

Hij sport veel, gaat veel te graag uit en houdt veel van z’n kat Kees. Ruzie heeft ie ook. Vooral met z'n buren, want Menno mag je namelijk altijd wakker maken voor nieuwe muziek. Z'n MP3-speler heeft altijd een lege accu en er komt rook uit z’n versterker. Hij luistert namelijk naar alles!

Maar: Hij luistert vooral graag naar jou! Van welke plaat krijg jij kriebels in je maag? Met welke track test jij je nieuwe subwoofer uit? Of welk nummer geeft jou het zorgeloze, blije gevoel? Iedere werkdag draait Menno tussen 12 en 13 uur jouw favoriete tracks in Most Wanted, met daarin de Top 5 van meest populaire tracks van dit moment. Die van jou dus!

 


Uitgelicht filmpje

Menno De Boer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Menno De Boer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team