Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Michael Dylano

Gage vanaf € 1.675,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Michael Dylano 
Duur 1 x 30 min
Geluid Excl.
Bezetting 1 persoon
Genre Zanger


Michael Dylano


Harrie van Ham, de zanger uit Brunssum die tussen 1976 en 2011 furore maakte als de helft van Marc & Dave, werkt aan een flitsende comeback onder de nieuwe artiestennaam, Michael Dylano, en is per 1 september 2017 exclusief te boeken bij Startup Events.

Marc & Dave toerden 35 jaar lang met veel succes door Nederland, Duitsland en Belgie. Ze hebben met de groten der aarde opgetreden, en waren overal graag geziene gasten totdat het duo in 2011 is gestopt.

Een paar jaar geleden trad de zanger Harrie van Ham solo op in Brunssum. De zaal ging compleet uit zijn dak en dit betekende het begin van een nieuwe solo carriere voor de zanger. Met de initialen van Marc en Dave creerde Harrie van Ham zijn nieuwe artiestennaam: Michael Dylano.


Uitgelicht filmpje

Michael Dylano

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Michael Dylano

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team