Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Michel Buble

Gage vanaf € 750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 40 of 2 x 20 minuten
Geluid A-set tot 300 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Engelstalig Jazzy


Michel Buble


Wie kent hem niet Michel bekent van het televisieprogramma “ My name is “. Jazz-muziek is Michel letterlijk met de paplepel ingegoten. Ver voor de tijd dat de wereld kennis maakte met Michael Bublé was Michel al bekend met de muziek van iconen als Tony Bennett, Frank Sinatra, Dean Martin en Nat King Cole.

Niet zo verwonderlijk dus dat Michel ook een trouwe luisteraar en fan van Michael Bublé en zijn muziek werd. Al snel werd duidelijk dat Michel's stem zich goed leende voor het zingen van Bublé's poppy jazz-songs en Michel begon serieus met het coveren en opnemen van Bublé's liedjes. Inmiddels is Michel uitgegroeid tot de ware Bublé-imitator die in zowel vocale capaciteiten, maar ook in charisma en entertainment niet onder doet voor zijn 3 jaar jongere Canadese idool.

Heeft u een feestje, bruiloft een diner of andere chique gelegenheid waarbij de muziek van Michael Bublé perfect in zou passen? Dit is uw kans om 'Bublé' bij u thuis te krijgen zonder de loterij te winnen.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes

Michel Buble

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Michel Buble

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team