Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mike Kanders

Gage vanaf € 495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 min
Geluid Incl. tot 250 Personen
Bezetting 1 persoon
Genre Zangeres


Mike Kanders


Mike Kanders is 25 jaar jong en komt uit het Limburgse plaatsje Haelen. Zingen is voor Mike altijd een hobby geweest. Het begon voor Mike allemaal in het jaar 2015. Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen.
Daarna is het voor Mike allemaal een beetje begonnen. 2016 was een geweldig jaar voor Mike. Zo heeft Mike opgetreden tijdens de Muziekreis in Turkije. Sindsdien heeft hij er veel fans bij.

Daarnaast werd hij eerste bij 'Buma NL' met het demopanel en hij won ook nog de KOOS ALBERTS AWARD provincie Limburg.

In september 2016 kwam zijn eerste single uit ('Doe Mij Maar Een Dansje') m.m.v. Willie Oosterhuis en Maarten de groot. (Farm music). In 2017 zal Mike niet stil zitten. Hij werkt hard aan een nieuwe single samen met Edwin van Hoevelaak. Deze komt binnenkort uit. Één ding is zeker: er komen hele mooie dingen aan! Zijn optreden bestaat vooral uit veel Nederlandstalige hits. Van gezellige feestnummers tot mooie ballads. Ook zijn eigen nummers komen natuurlijk voorbij. 


Uitgelicht filmpje


Mike Kanders in het nieuws

Mike Kanders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mike Kanders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team