Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mini Express

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Kinderattractie
Duur op aanvraag
Geluid inclusief
Bezetting 1 persoon
Genre kids

Mini Express


De Mini Express is een fantastische minitrein, die bijna overal inzetbaar is, en die is voorzien van een aantal leuke extra's, welke op andere minitreinen ontbreken.

Naast een rookmachine voor "echte stoom" beschikt deze Mini Express over Wheels in motion (bewegende wielen) en Sound in motion (geluid van een stoomlocomotief). Door de beweging van de wielen en het geluid wordt de ervaring nog realistischer! Verder bestaat de mogelijkheid om uw boodschap middels een geluidssyteem in de trein uit te dragen. Kortom...de Mini Express is een fantastische attractie en eye-catcher!

De mogelijkheden van de Mini Express zijn eindeloos, maar het gaat in eerste instantie om het plezier, voor jong en oud. De mini express bestaat uit een elektrische locomotief, 1 kolenwagen en 3 wagons met zitplaatsen voor ongeveer 24 kinderen. Enkele voordelen van de Mini Express: hoge aantrekkingskracht, geen rails (luchtbanden), snel operationeel, geen extra voorzieningen nodig.


Uitgelicht filmpje

Mini Express

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mini Express

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team