Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van MiniRace

Gage vanaf € 895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Kinderattractie
Duur dagdeel (4 uur)
Geluid inclusief
Bezetting 1 persoon
Genre kids

MiniRace


Kinderkarten: Een unieke race ervaring voor kinderen!

Kinderkarten is nog nooit zo leuk geweest. MiniRace verzorgt voor u een complete kinderkartbaan met 5 echte karts voor kinderen. Een unieke ervaring voor kinderen op evenementen of op school uitjes.

Juist voor evenementen, scholen, etc. is MiniRace een van de leukste attracties. Met veel mogeijkheden op iedere locatie zorgen wij samen met u dat deze dag vlekkeloos verloopt op de professionele wijze.

Een waar racecircuit waar je onder formule 1 bogen door rijdt, langs vele slicks gave bochten neemt, staat klaar met 5 echte karts voor kinderen. De kinderen staan in de rij met de helmen op, de professionele intructeurs geven de kinderen een duidelijke uitleg terwijl ze de kinderen in de kart laten plaats nemen. De riemen gaan vast en de karts nemen hun plaats in. Even allemaal testen op het rode en groene pedaal, wachten op het startsignaal en daar gaan de jongens en meiden...

MiniRace zorgt voor een uiterst veilig racecircuit voor kinderen vol instructeurs die allemaal de controle over de karts hebben en deze ook langzamer kunnen laten rijden en zelf allemaal op afstand tegelijk stil kunnen zetten. Kinderkarten met MiniRace is daarom niet alleen leuk maar ook 100% veilig!

Note: ook te huur per dag (feestdagen uitsluitend per dag!), per weekend of per week. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en voorwaarden!


Uitgelicht filmpje

MiniRace

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over MiniRace

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team