Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mon Amour (Tribute To BZN)

Gage vanaf € 9.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tributeband
Duur 2 x 90 minuten
Geluid C-set tot 1500 personen
Bezetting 7 personen
Genre BZN Tribute

Mon Amour (Tribute To BZN)


Het gouden geluid van BZN is terug. Onder leiding van Jack Veerman, de 54-jarige drummer van BZN en medeschrijver van talrijke hits, ontstond een nieuwe band met de vertrouwde muziek. Hij vertelt: ’Je moet doorgaan kreeg ik na het stoppen van BZN van alle kanten te horen. Nu, die woorden klonken als muziek in mijn oren en ik ging in Volendam op zoek naar een zanger en een zangeres. Toeval of niet, net als in de eerste acht jaren van het grote succes zijn dat een Keizer en een Schilder geworden. Hun voornamen zijn Johan en Linda. Ook de andere bandleden zijn net als ik Volendammers: sologitarist Nico Tol, basgitarist Jan Sombroek en pianist en toetsenist Hans Keizer. De enige die niet in Volendam maar op Ameland woont, is Daniël Metz, een topaccordeonist. Bij BZN was ik de jongste en bij de BZN Tribute Band de oudste. Drie van de zeven bandleden, Johan, Linda en Daniël, zijn 27 jaar.’

Jack Veerman ziet het helemaal zitten: niet alleen het gouden geluid van BZN keert terug, eveneens droomt hij er van dat op muzikaal gebied weer gouden tijden zullen aanbreken!


Uitgelicht filmpje

Mon Amour (Tribute To BZN)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mon Amour (Tribute To BZN)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team