Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mrs. Einstein

Gage vanaf € 2.600,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 3 personen
Genre musical / theater

Mrs. Einstein


Mrs. Einstein timmert al sinds 1986 aan de theatrale- en muzikale weg. Met als achtergrond de Academie voor Kleinkunst en met een grote voorliefde voor zang, specialiseerden zij zich in het maken van 'theatrale muziek en muzikaal theater', kortom; muziek om naar te kijken.

Suzanne Venneker, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen staan bekend om hun veelzijdigheid. Er wordt moeiteloos overgeschakeld van pop naar jazz naar smartlap en weer terug. In 1988 ontvingen zij voor hun eerste muzikale theaterprogramma een Zilveren Harp. Sindsdien volgden er nog vele theaterproducties en werd deelgenomen aan het Knokke Festival en het Eurovisie Songfestival in Dublin, met als resultaat maximale bijval van pers en publiek.

Daarnaast werd meegewerkt aan diverse televisieprogramma's zoals Brandpunt en Netwerk, waarin steeds een liefdeslied 'op maat' werd gezongen. Tijdens hun theatertournees worden zij stevast begeleid door The Dutch Swing College Band. Van september tot december 2000 waren zij echter eenmalig te zien in een theaterprogramma met de Koos Mark Big Band, waarin zij film- en televisiemuziek ten gehore brachten.

De zangarrangementen worden door Paulette Willemse gemaakt. De op personen en situaties toegespitste teksten neemt Saskia van Zutphen voor haar rekening. Er is niets zo leuk als een evenement of congres met een persoonlijke noot. Een directeur die afscheid neemt of een product dat wordt gepresenteerd: Mrs. Einstein verwerkt alle informatie in een lied of "live" jingle en brengt op eigen wijze een optreden, waarin humor en klasse elkaar afwisselen. Veel grote bedrijven en zelfs de Euro-Top in het Rijksmuseum werden door de drie zangeressen toegezongen.

Het meest opvallende aan Mrs. Einstein is altijd hun grote muzikaliteit geweest. Hun vocale kwaliteiten gecombineerd met een soms gedurfde presentatie dwingen steeds respect af en zijn daarom volgens velen een lust voor oog en oor!

 


Uitgelicht filmpje

Mrs. Einstein

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mrs. Einstein

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team