Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Musicals In Motion

Gage vanaf € 4.100,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 2 personen
Genre musical

Musicals In Motion


Brigitte Nijman en Tony Neef mogen zich verheugen in een sterk toenemende belangstelling. Niet alleen de serieuze recensenten, maar ook het grote publiek rekenen beiden inmiddels tot het selectieve rijtje van voornaamste exponenten uit de hedendaagse musicalscène.

De optelsom van hun brede gezamenlijke talenten vormt dan ook de basis van het succes van Musicals in Motion. Een krachtige musicalmix, waarbij de grootste en bekendste successen door de twee-eenheid Nijman/Neef in een nimmer aflatend tempo voor het voetlicht worden gebracht.

Brigitte Nijman trad in 1991 toe tot theatergroep Jeans. De grote stap naar nationale erkenning werd gemaakt in 1996, het jaar waarin zij de rol van Evita vertolkte in de gelijknamige musical. Vervolgens acteerde Brigitte in The Sound Of Music en schitterde zij in de rol van Sandy in de musical Grease. Ook was er een hoofdrol voor haar weggelegd in The Dancing Queens, A Tribute To Abba. Later stond zij naast Willeke Alberti in de revue Meer Dan Brood Alleen om vervolgens toe te treden tot Grace, The Musical waarin zij samen met Joke de Kruijff de rol van Grace Kelly deelt. Naast hoofdrollen in de musical Sinatra, Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer ?, Songfestival In Concert en Pietje Bell, De Musical, schittert Brigitte t/m 2007 in Willeke Alberti’s jubileumconcert Goud.

Tony Neef begon zijn professionele carrière evenals Brigitte bij theatergroep Jeans. Na zijn imponerende rol als Ché in de musical Evita en hoofdrollen in achtereenvolgens Miss Saigon en Chicago, verraste hij vriend en vijand met zijn glansrol in Rocky Over The Rainbow en de hit-musical Titanic, waarin hij de rol van architect Andrews met veel overtuiging vertolkte. Na achtereenvolgens Saturday Night Fever en Sweet Charity was Tony te bewonderen in Telkens Weer Het Dorp, een hommage aan Wim Sonneveld’s tekstdichter Friso Wiegersma, en Purper 100, de jubileumvoorstelling van de vermaarde theatergroep Purper.


Uitgelicht filmpje

Musicals In Motion

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Musicals In Motion

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team