Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Mydonna

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Mydonna
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting 1 persoon
Genre Zangeres


Mydonna


MYDONNA, de ultieme MADONNA tribute show!

In de vroege jaren '80 zette een "rebel girl" haar eerste stapjes in de hippe muziek & danswereld van New York om de "Queen of Pop" te worden.

In 2018 wordt Madonna 60 jaar. 35 jaar geleden, in 1983, begon haar carrière met de eerste hit single "Holiday".

MYDONNA een briljante voorstelling en dans show met de grootste hits uit MADONNA's carrière, met zangeres / actrice / pop diva Gudrun Roos, professionele dansers van KC Dance Complex, een sterke live band, kostuum wissels, hifi sound, lichteffecten en visuals.

Met deze show bieden we een perfecte manier om in 2018 samen haar verjaardag (°16 Aug.) te vieren en hulde te brengen aan MADONNA. Verschillende van de hoogtepunten in haar carrière vanaf de jaren tachtig tot vandaag komen aan bod in dit 'theatrale' live dans & muziek spektakel.

Indoor theatershow: 2 x 50 min.
Met 18 van Madonna's bekendste hits in hun originele stijl met min. 4 dansers, originele choreo, live muzikanten, speciale decor set up, kostuumwissels, licht effecten en visuals wordt haar carrière in geluid en beeld gebracht.

Outdoor festivalconcert: 1 x 60 min.
Party concert met alle superhits op een rij. Holiday, Borderline, Like A Virgin, Into The Groove, La Isla Bonita, Like A Prayer, Hung Up, Music, Ray Of Light, .... passeren de revue. Met live band en max. 4 dansers.

 


Uitgelicht filmpje

Mydonna

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Mydonna

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team