Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van New Amsterdam Orchestra

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Bedrijfsfeesten
Duur op aanvraag
Geluid op aanvraag
Bezetting 6-100 personen
Genre Live


New Amsterdam Orchestra


Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op ALLE muziekstijlen. Pop,Klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek : elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben. New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert is anders, elk publiek is anders, elke locatie en ieder budget is anders. 

Het orkest is altijd op zoek naar de nieuwste generatie top musici, arrangementen en artiesten. In totaal meer dan 100 nationale gastsolisten staan inmiddels op de begeleidingslijst waaronder Ilse de Lange, Alain Clark, Waylon, Xander de Buisonje en vele anderen. Maar ook internationale namen als Chaka Khan, Patrick Bruel en  Jocelyn Brown deelden het podium met New Amsterdam Orchestra. Onderscheidend is bovendien dat New Amsterdam Orchestra complete creatieve concepten, programmering, invulling en productie kan verzorgen van concerten, benefietgala’s en corporate events.

The New Amsterdam Orchestra is in 1998 opgericht door multi-instrumentalist, producer, componist en arrangeur Stephan Geusebroek. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om muzikale culturen en stijlen bij elkaar te brengen, stichtte hij een orkest van professionals die net zo flexibel en gedreven waren als Stephan zelf. 

Al snel kwam het orkest onder de aandacht van grote evenementen- en concert bureaus, waar grotere budgeten voorhanden waren. Zodoende kon samenwerking gezocht worden met aansprekende gastsolisten als Candy Dulfer, Dinand Woesthoff, Janine Jansen, Trijntje Oosterhuis, Chaka Khan en nog veel meer. Maar budget is één. Creativiteit is een ander verhaal. En dat is precies de onderscheidende waarde van Stephan Geusebroek als muzikaal leider, arrangeur, dirigent en producent. De filosofie achter het orkest : geef je publiek en je opdrachtgevers iets totaal vernieuwends én iets wat ze kennen, maar breng het op een onderscheidende, hoogkwalitatieve, verrassende manier. En die verrassing kan liggen in de samenstelling van het orkest, van een twaalfmans begeleidingsband tot een compleet symfonieorkest. Van strijkersensemble tot jazzbig-band. Met of zonder strijkers. Met of zonder dansers. Of de verrassing kan liggen in de keuze van de gastartiesten, eventuelle duetten en vooral de arrangementen. Of de locatie : Stephan heeft op de meest uiteenlopende plekken gespeeld, van Paradiso, Ahoy, de Amsterdam Arena tot aan de Acroplis in Athene toe. Voor ieder concert of evenement zoekt en vind hij de perfecte locatie.

The New Amsterdam Orchestra heeft op vele, grote toonaangevende podia gestaan : Het Concertgebouw, Carré, Ziggo Dome, Giro 555 Concert op de Amsterdamse Dam ( bijgewoond door 30.000 man en live door meer dan 4 miljoen mensen bekeken ), Because I am a girl- en Girls First Concerten ( meer dan 30.000 bezoekers en 1 miljoen kijkers ), 25-jarig Jubileum koningin Beatrix op het Maliveld en nog veel meer. Maar ook op de kleinere podia voelt New Amsterdam Orchestra zich thuis. Het gaat immers om de kwaliteit. En die is altijd hoog, of het nu gaat om de 4 persoons bezetting of de symfoniebezetting met 100 man.


Te boeken vanaf 6 tot 100 muzikanten
Optioneel met (gospel)koor, strijkers and more…


Uitgelicht filmpje

New Amsterdam Orchestra

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over New Amsterdam Orchestra

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team