Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Niek Van Der Bruggen

Gage vanaf € 1.200,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Radio 538 DJ
Duur 2 uur
Geluid excl. techniek
Bezetting 1 persoon
Genre Dance-House  / Top 40


Niek Van Der Bruggen


Niek is geboren in Eindhoven op 20 januari 1983. Al snel werdl duidelijk dat Niek wilde praten door alles wat ook maar een beetje op een microfoon leek.

Hij is begonnen in de garageboxen van klasgenoten om op feestjes te draaien. Niek begon midden jaren negentig bij de lokale omroep van Eindhoven. Daar mocht hij alleen nog maar de schuiven van de mengtafel omhoog en omlaag trekken, want met zijn piepstemmetje was hij nog iets te jong om te presenteren volgens de bazen van de omroep. Toch kroop Niek al snel achter de microfoon met zijn eigen programma.

Rond 1997 ging Niek naar Radio Veldhoven om daar zijn eigen programma te maken. Daar mocht hij alles doen wat maar in hem op kwam en toen ging het snel.

Niek werd opgemerkt door Radio Decibel in Nuenen. Daar kreeg hij al snel een contract om de middagshow te presenteren. Hij heeft daar een paar jaar met plezier radio gemaakt.

Ook ging Niek in het buitenland radio maken. In België bij FantasyFM en RoyaalFM. Iets minder dichtbij was het uitstapje naar de Nederlandse Antillen waar hij op Curaçao iedere dag de ochtendshow presenteerde bij DolfijnFM.

In 2003 kwam Niek terug in Nederland en solliciteerde hij bij NoordzeeFM. Niek presenteerde daar zijn vaste programma in het weekend. Ook was hij vaste invaller voor alle programma’s op de zender.

In 2006 maakte hij de overstap naar Radio 538.
 


Muziek is zijn vak, zijn passie, zijn talent! Dat bewijst Niek al jaren achtereen op de radio. Van de ochtendshow op Curaçao via side-kick van Ruud de Wild op Radio 538 tot nu zijn eigen middagshow op Q-music. DJ Niek van der Bruggen is de perfecte match als je dansknallers van nu wilt afwisselen met hits uit het Foute Uur.

Boek hem nu en upgrade jouw event!

 


Uitgelicht filmpje

Niek Van Der Bruggen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Niek Van Der Bruggen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team