Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Nielson (met band)

Gage vanaf € 14,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Popgroep
Duur 1 x 60 minuten
Geluid Excl. techniek enkel backline
Bezetting 5 personen
Genre Nederlandse pop


Nielson (met band)


Nielson,werd bekend als finalist van het tv programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland'.Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid.

Nielson scoorde al tijdens het programma al een enorme hit met 'Beauty & de Brains', dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de itunes chart staat.

Tussen al zijn optredens door werkt Niels Littooij hard aan zijn eerste album dat medio april uit zal komen. De opvolger van single 'Beauty & de Brains' staat al voor januari gepland.

Er staan optredens bij Tros muziekcafé, Giel Beelen en Edwin Evers in de 538 ochtendshow is de nodige tv en radio promotie inmiddels ook een feit.

De verwachtingen omtrent Nielson zijn hoog. Hij is erg gedreven in alles wat hij doet. Hij heeft dan ook veel zin om de Nederlandse podia te bestormen en is zowel solo (akoestisch) als met band beschikbaar voor optredens.
 


Uitgelicht filmpje

Nielson (met band)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Nielson (met band)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team