Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Nienke De Ruiter

Gage vanaf € 695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 4 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig Deze prijs is exclusief 6% BTW.Prijswijzigingen voorbehouden.

Nienke De Ruiter


Zangeres Nienke de Ruiter is een jaar of negen geleden begonnen met zingen.
Al snel zat ze volop in het avondvullende circuit, waar ze veel verschillende stijlen als pop, rock en Nederlandstalig bracht.

In 2006 won Nienke de Tros Sterren Talentenjacht. Ze bracht een aantal feestnummers en een album uit, waardoor de agenda vol liep met optredens bij alle mogelijke (bedrijfs)feesten, dorpsfestiviteiten, jubilea, etc. etc.

Vorig jaar is Nienke met tekstschrijver en producer Kees Hendriks aan het werk gegaan in de studio, met het fantastische album "Op mijn lijf geschreven" tot gevolg.
Van het album verschenen twee singles, 'Zonder jou' en 'Vandaag is mijn dag', die veelvuldig werden gedraaid op de regionale zenders en Radio NL.

Intusen is haar repertoire echter zo breed geworden, dat het echt onmogelijk is om een selectie van haar eigen liedjes én al die mooie covers in een half uur te kunnen laten horen.
 
Daarom is er besloten, dat Nienke naast halfuur-optredens, voortaan ook weer te boeken is voor een avondvullend programma. Nienke voelt zich bij elke gelegenheid thuis en past haar repertoire moeiteloos aan.

Uitgelicht filmpje

Nienke De Ruiter

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Nienke De Ruiter

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team