Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Night Break

Gage vanaf € 2.350,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 700 personen
Bezetting 10 personen
Genre disco - oldies

Night Break


Night Break is een band die je vooral moet beleven: drie uur uit je dak gaan op de dansvloer. Op het repertoire staan golden oldies uit de hoogtijdagen van de funk en de soul: Earth, Wind & Fire, Gloria Estefan, Stevie Wonder, Abba, K.C. and the Sunshine Band, Joe Cocker, Mink Deville. Ook songs van deze tijd staan op de setlijst: Caro Emerald, Amy Winehouse.

Night Break speelt vooral covers, maar de band werkt ook hard aan zelfgeschreven repertoire. Zoals het swingende Night Break, naspelen is er niet bij. De songs worden zodanig gearrangeerd dat Night Break met recht een eigen geluid presenteert.

Een concert van Night Break is drie uur entertainment (naar keuze 3 x 60 of 4 x 45 minuten) op hoog niveau. De individuele kwaliteiten en de lange ervaring van de bandleden staan garant voor een zinderende show.

Ervaar het zelf: zelfs muurbloempjes komen los. Zwoele latin, energieke soul uit de seventies en eighties, dampende funk. Night Break neemt u mee in de tijdmachine!


Uitgelicht filmpje

Night Break

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Night Break

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team