Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Noah

Gage vanaf € 2.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround Vertrekplaats

Noah


Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers maar er zijn er maar enkelen die nét dat beetje meer hebben waardoor ze elk optreden onvergetelijk maken.
Noah is zo´n band! Want of het nou discotheek, café, kermis, bruiloft of feestavond is, Noah zorgt ervoor dat een top-avond wordt! Noah maakt werkelijk overal feest. Met Noah haal je een band in huis die niet alleen muzikaal een topprestatie levert, maar ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie zorgt.

Dus geen meelopende tape’s of samples, geen voorgekauwde setlist en geen geregisseerde toneelstukjes op het podium. Nee, Noah is altijd 100% zichzelf, 100% live en Noah gaat altijd voor de volle 100% in the partymode!

Dat het muzikaal staat als een huis mag duidelijk zijn. Het is dan ook geen toeval dat in voorgaande samenstellingen Noah vergezeld werd door absolute toptalenten.
Eerder schitterde in Noah o.a. Nikki (winnares Idols 2008 en inmiddels bekend van de hits ‘Hello world’, ‘Bring me down’ en ‘ What did I do’), Chantal van Bummelen (bekend van Barry Hay’s ‘ Bad Candy’ en de ‘ Classic Allstar band’) en monster bassist Kobus Groen (o.a. Miss Montreal, Handsome Poets).
Door haar grote muzikaliteit kan Noah alles live spelen en staat zij zelfs akoestisch haar mannetje. Hierdoor is Noah absoluut overal inzetbaar. Zodra Noah het podium opstapt wordt á la minute de repertoirekeuze bepaald en zijn verzoekjes uiteraard altijd welkom. Hierbij is er altijd volop ruimte voor improvisatie & interactie waardoor geen optreden hetzelfde is!


Uitgelicht filmpje

Noah

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Noah

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team