Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Nubian Queens

Gage vanaf € 3.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Nubian Queens
Duur 1 x 30 mins.
Geluid Incl M-set.
Bezetting 3 Personen
Genre Wereldhits


Nubian Queens


Ready…. Voor de nieuwste vocal sensatie?…. Nubian Queens!

De dames brengen louter en alleen wereldhits ten gehore!

Nubian Queens is een sensationele vocal groep met prachtig kleurende stemmen van drie bekende powerzangeressen. De dames vieren hun muzikale diversiteit met krachtige popsongs zoals Waka waka, Mesmerized en Proud Mary……. tot aan een ingetogen a-capella die overgaat in een energievolle gospelsong die iedereen kent…

De dames worden stuk voor stuk betiteld als ‘buhnebeesten’ en zetten in deze poweract uw feestavond of evenement letterlijk op z’n kop!

 

Linda Estelle

Iedereen kent Linda Estelle van haar wereldhit ‘S.x on the Beach’ en hits als ‘Smiling’, ‘A Part of my Life’ Maar natuurlijk ook van haar samenwerking met collega 90’s zangeressen Anita Doth, Desray en Ingrid Simons in het project Diva’s of Dance. In de nieuwe show Nubian Queens toont Linda haar vocale kwaliteiten in een compleet ander muzikaal genre. Er kan bij een optreden van Nubian Queens zeker niet stilgezeten worden en er zal dus volop worden gedanst maar deze keer niet op het van Linda zo bekende dance-repertoire

Miss Marjorie

Marjorie komt uit een uitermate muzikale familie waarbij familieleden als Ruth Jacott en Eric Jacott (Timeless) haar grote voorbeeld en inspiratie zijn geweest. Marjorie maakt onder de naam B-Yentl haar succesvolle solo entree en treedt daarnaast op met artiesten als Mai Tai, Total Touch, Johny Logan, The Gospel Train, The Golden Earing, Candy Dulfer, Tino Martin eva. In 2014 heeft Miss Marjorie besloten weer verder te gaan onder haar eigen naam en is zij één van de powervoices bij Nubian Queens…

Nathalie Makoma

Nathalie is een fenomeen in haar geboorteland Congo waar zich Michael Jackson –achtige taferelen afspelen op het moment dat Nathalie voet zet op haar geboortegrond. Nathalie tourt nog regelmatig door Congo en staat daar steevast voor uitverkochte zalen. In Nederland kent iedereen Nathalie van haar zeer succesvolle deelname aan Idols. Direct na Idols volgt er een heftige tour. In vier maanden tijd levert ze meer dan 150 vurige shows af. Vele tv shows volgen; Dancing With The Stars, Sterren Springen, Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS en natuurlijk haar eigen real life soap op RTL5, “Congolese Bruiloft op het Platteland’.


Uitgelicht filmpje

Nubian Queens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Nubian Queens

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team