Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Open met Confetti

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


Open met Confetti


Confetti is een openingsact waarbij alles draait om feestelijke snippers of slingers. Het materiaal kan worden uitgevoerd in biologisch afbreekbaar materiaal. Ook is het mogelijk om metalic materiaal te kiezen. Dit geeft een extra mooi glinster-effect in het licht. En… wij beschikken over een confettikanon!

U heeft het idee een gebouw of een evenement te openen en zoekt hiervoor een feestelijke handeling met confetti?
Wij hebben voor u verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een prachtige bedrijfsopening met een reusachtige strik of dynamische openingsact met een dansshow waarin een explosie van confetti de lucht in wordt geschoten.

Wilt u ook een logo laten onthullen?

Wij hebben, als enige in Nederland, speciale confetti kanonnen die bij een persoon op de rug worden gehangen en waarbij tijdens de onthulling een enorme wolk van confetti wordt afgeschoten. Voor U en uw gasten een kippenvel moment!

Deze act is kant-en-klaar beschikbaar en uiteraard aanpasbaar naar uw wensen. Heeft u eigen ideeën? Hartstikke mooi. We denken graag met u mee over een geschikte openingsact om uw product, merk of samenwerking spectaculair te lanceren.


Uitgelicht filmpje

Open met Confetti

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Open met Confetti

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team