Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Openingshandeling Het Reuze Kado

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


Openingshandeling Het Reuze Kado


Deze openingsact is zeer geschikt voor een opening op maat waarbij wij een directeur, een spreker of een produkt kunnen intoduceren in de act. Dit tijdens uw bedrijfsfeest of bedrijfsevenement. Ook kunnen wij dit reusachtige cadeau plaatsen bij de opening van een bedrijfspand, winkelpand of kantoor

U bent van plan om een ludieke openingshandeling te boeken? Stop dan met zoeken want dan is deze reuze kadoverpakking met mooie strikken precies iets voor u. Een feestelijke aankleding van uw entree of podium wanneer dit reuze kado / cadeau de aandacht van uw gasten trekt.  Als het moment daar is licht dit enorme kado langzaam op en worden silhouetten zichtbaar. In de act verwerken wij uw VIP, thema, produkt of doelstelling op verrassende wijze. Uiteindelijk scheurt het kado open komt een indrukwekkend spektakel uit het kado naar voren. De invulling van danseressen, slagwerkers of zangers of een ander idee / thema bespreken wij graag met u.

Wat dacht u van de feestmaand december waarbij deze introductie-act op verrassende wijze kan worden ingezet rondom een actie met Sinterklaas of de Kerstman. Kortom onze openingsacts kunnen aan ieder denkbaar thema worden aangepast.


Uitgelicht filmpje

Openingshandeling Het Reuze Kado

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Openingshandeling Het Reuze Kado

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team