Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Oxygen

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur 1 x 10 min.
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


Oxygen


Minimale hoogte is 3,5 meter

De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een  indrukwekkende openingsact boeken voor de opening van een evenement, een gebouw of introductie van een nieuw product? Boek dan deze act voor uw bedrijfsfeest, congres of event!
Op uw nieuwe bedrijfspand of uw nieuwe product mag u best trots zijn! Deze act symboliseert dit gevoel in een feestelijke en stijlvolle show. Een feestelijke kleurrijke opening gecombineerd met een gevoel van trots!

Een korte sfeeromschrijving: Danseressen brengen een prachtige choreografie met dansende doeken in een sterke luchtstroom. Dit op het ritme van een krachtig slagwerkstuk…… Plots! een aria wordt hoorbaar.

Een zang diva met een lange witte sleep verschijnt en vult zich langzaam met lucht… ‘Zo trots als een pauw’  zingt zij haar aria.


Uitgelicht filmpje

Oxygen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Oxygen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team