Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Pater Moeskroen

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live band
Duur 1 x 30/60 minuten
Geluidincl. M-set + backline
Bezetting 5 personen
Genre Festival / Neder.Folk


Pater Moeskroen


Komend jaar is het alweer 30 jaar geleden dat Pater Moeskroen uit de startblokken knalde met het album ‘Alle 7 Tips’. Het album, uitgebracht op cassette, bleek het begin van een succesvolle periode voor de band! Met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades hebben zij menig gelegenheid tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt.

Wie kent de hits niet? 'Laat Maar Waaien', 'Hela Hola', 'Roodkapje', 'Dansen', 'Joost' en de nieuwe single 'Bertus', in samenwerking met de Lawineboys, sluit daar naadloos bij aan!  Een bijzonder jubileumjaar als dit kan bij een band als Pater Moeskroen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Ter ere van het jubileum is het komende jaar volgepland met leuke tours en shows.
 
We trappen de feestelijkheden af met de theatertour ‘Vagebond’, die loopt van januari tot april 2016. In de zomer staat het jubileumfestival ’30 Jaar Moeskroen’ op de planning in theater De Kersouwe in Heeswijk Dinther. Na de zomer gaat Pater Moeskroen vrolijk verder met een pubtour die in de maanden oktober en november gepland staat. Het feestjaar wordt op passende wijze afgesloten met een knallende show in Ierland.

Pater Moeskroen heeft nog enkele mogelijkheden tijdens carnaval. Mail of bel ons voor meer info! 

Note: Pater Moeskroen is ook te boeken als;

  • 1 x 60 min. €3.995,00 excl. BTW/Buma
    rest op aanvraag

Uitgelicht filmpje


Filmpjes

Pater Moeskroen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Pater Moeskroen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team