Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Patrick Kicken

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Radio Veronica DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Top 40 - 80's - 90's

Patrick Kicken


Patrick Kicken is een bekende Nederlandse radio deejay die sinds 1995 op de Landelijke radio aktief is. Van 1995 tot 2003 voor de publieke omroepen TROS en VARA op 3FM, vanaf 2004 voor het commerciële Radio Veronica. Hier presenteerde hij 3 jaar lang de ochtendshow Kicken Wordt Wakker! en vanaf september 2008 de avondshow Keihard Kicken!

Sinds 1992 draait Patrick ook in discotheken en op feesten, waar hij pas weggaat als de mensen het naar hun zin hebben gehad en er een leuk feest is ontstaan.

Patrick Kicken is te boeken voor uw (bedrijfs) feest, waar hij net als bij Radio Veronica de Beste 80's en 90's hits ten gehoren zal brengen. Ook is hij te boeken voor uw discotheek, waar hij het aanwezige publiek trakteert op de meest recente hits en leuke prijzen weggeeft.


Uitgelicht filmpje

Patrick Kicken

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Patrick Kicken

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team