Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Paul Backbier

Gage vanaf € 750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

One man band
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre allroundPrijswijzigingen voorbehoudenVertrekplaats

Paul Backbier


Paul Backbier is een geboren entertainer die al 30 jaar op de bühne staat. Voor zijn enorme repertoire gebruikt hij zijn stem, bespeelt hij toetsen, saxofoon of gitaar. Maar het 'instrument' dat telkens de meeste aandacht krijgt van hem is het publiek. 'Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft.'

Het repertoire van Paul Backbier is veelzijdig. Het beslaat een periode die begint in de jaren '50 tot aan het heden. Van oude jazz tot rock & roll, Disco , jump, house of gewoon lekkere feest- of dansmuziek.

Paul Backbier kan een zaal laten knallen. Maar hij kan zich ook, wanneer gewenst, ingetogen op de achtergrond houden. Met ruimte in de zaal voor een goed gesprek. 'Want als mensen lol hebben, heb ik het ook.'

De entertainer is een muzikale kameleon. Die zich ook heel bewust bloot geeft en z'n vakmanschap etaleert met een akoestische noot. 'Als reactie op al het hedendaagse elektronische geweld', lacht hij.

'U vraagt en ik speel', luidt het credo van Paul Backbier. Waarmee de ras-entertainer onderstreept hoe belangrijk hij het aandeel van het publiek in ieder optreden vindt.


Uitgelicht filmpje

Paul Backbier

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Paul Backbier

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team