Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Paul Turner

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 3 personen
Genre pop / party

Paul Turner


Deze vrolijke zanger/entertainer maakte furore tijdens het tweede seizoen van The Voice Of Holland, waar hij de finale bereikte!

Sinds zijn deelname belandt Paul naar eigen zeggen op een 'rocket ship' en treedt hij op in heel Nederland. Zijn energieke show wordt overal enthousiast ontvangen en hij laat gegarandeerd een positieve indruk achter. Naast optreden maakt Paul zo nu en dan een uitstapje naar de tv wereld. Vorig jaar deed hij mee aan Expeditie Robinson en Sterren Dansen Op Het IJs én had hij zijn eigen realityprogramma op RTL met 'Gooisch meisje' Pauline: 'De Zomer van Paul en Pauline'.

Paul Turner is vanaf nu te boeken met zijn nieuwe show 'REVOLUTION', waarin hij zijn 2 grote passies aan het publiek overbrengt: muziek & party! 'REVOLUTION' bevat de grootste hits van o.a. Nicki Minaj, LMFAO, Robin Thicke, Rihanna, Lady Gaga etc.

Voor deze show maakt Paul Turner ook gebruik van 2 dansers.


Uitgelicht filmpje

Paul Turner

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Paul Turner

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team