Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Peggy Mays

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act Duur

1 x 30 minuten Geluid

Peggy Mays


Wilt u een optreden van Peggy Mays boeken? LB Entertainment is het boekingsbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peggy Mays.

 

Wilt u nu meteen Peggy Mays boeken? Bel dan nu: 0412-407010.

 

Peggy Mays is bekend van radio en TV. Zij heeft meegedaan aan het Trosprogramma sterren.nl-academy in 2008 en was 1 van de drie finalisten. Haar 1e singel is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak met de titel "De liefde van mijn leven". 

In februari 2010 mocht Peggy deelnemen aan het Nationaal Songfestival. Zij werd door Albert West gekozen en gecoached. Haar versie van "Shalalie, ik ben verliefd" is geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner en gearrangeerd door Albert West, John van de Ven en Roel Jongenelen.

 

Vorig jaar was Peggy ook te zien zijn bij RTV Gelderland in het vervolg op de serie 'Zij gelooft in mij'. Hiervoor is ze een dag gevolgd door de camera van RTV Gelderland. 

 

Met de release van "Verloren zijn we niet" heeft Peggy Mays haar tweede single van 2014 uitgebracht. Na "Heb jij je koffer al gepakt" was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Eind 2014 bracht Peggy ook nog het liedje “1000 kussen” uit en ook in 2015 zal Peggy niet stilzitten!

 

Andere uitgebrachte songs van Peggy zijn:

 

“Ik ben weg van jou”

“Heel mijn hart”

“Alleen”

“Wij”

 

Peggy Mays inhuren / boeken? Bel 0412-407010 of vul het aanvraagformulier in voor boekingen van Peggy Mays


Uitgelicht filmpje

Peggy Mays

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Peggy Mays

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team