Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Petra Berger

Gage vanaf € 3.375,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act OF live-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Oldies / musical

Petra Berger


Sinds Petra 15 jaar geleden begon met zingen heeft zij een indrukwekkende weg afgelegd. Zij begon haar carriere als onderdeel van het duo "Chess" en schitterde daarna in grote musicalrollen als die van Johanna in "Sweeney Todd" en Maria in "The Sound Of Music".Uiteindelijk voerde deze weg haar naar een muziekstijl die haar op het lijf is geschreven: cross-over. Een combinatie van klassiek en pop.

Na haar eerste gouden album "Eternal Woman" dat zowel nationaal als internationaal een groot succes werd, bestormt zij nu de hitlijsten met haar nieuwe album "Mistress". Beide albums steunen op een ijzersterk concept waarin "de vrouw" centraal staat. Op "Eternal Woman" komt niet alleen de geschiedenis aan bod. Vooral het gevoel, de uitzichtloosheid, het verdriet, de macht en kracht van de vrouwen klinken door . In zowel originele composities als bewerkte klassieke melodieën komt hun geschiedenis op unieke wijze tot leven. Het album ‘Mistress’ bevat dertien nummers waarin alle rollen in het spel van de buitenechtelijke liefde de revue passeren: de minnares, de bedrogen vrouw, en de echtgenoot die bedriegt. Minnaressen die hun schoonheid en intelligentie in de strijd wierpen om macht en geld of liefde en genegenheid te winnen. Vrouwen die bedrogen werden en machteloos stonden, aan het bedrog ten onder gingen of er sterker van werden.

In het najaar van 2003 ging haar eerste theatershow in première. Zowel door het publiek als in de media werd zeer lovend gereageerd op deze originele vorm van muziektheater. Een ander hoogtepunt was haar optreden met Andrea Bocelli in 2006. Met hem zong ze twee prachtige duetten tijdens zijn concert in Gothenburg. Me tAlessandro Safina nam ze in 2007 het schitterende duet 'Life goes on" op.

In haar optredens, die met name zeer geschikt zijn voor sit-down evenementen, diners en congressen, presenteert zij op subtiele wijze een combinatie van entertainment en boeiend theater. Kwaliteit, originaliteit en allure zijn treffende omschrijvingen voor de uitstraling die haar performance heeft.

Petra Berger is te boeken als:

25 minuten durend solo optreden
Hierbij zal Petra naast haar eigen indrukwekkende repertoire, dat het beste omschreven kan worden als een mix van klassiek en pop, op verzoek ook een aantal herkenbare, prachtige melodieën uit de musicalwereld ten gehore kunnen brengen. 2 fantastische balletdanseres en prachtige, stijlvolle kledingontwerpen van Mart Visser maken het beeld visueel compleet.

25 minuten durend optreden met een pianist
Deze mogelijkheid kan eventueel aangevuld worden met een gitarist en/of violist. Met name tijdens diners en voor kleinere gezelschappen past deze setting uitstekend. Het repertoire zal bestaan uit eigen repertoire afgewisseld met bekende klassieke en musical melodieën. 

Note: ook te boeken met Jan Vayne! Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden!


Uitgelicht filmpje

Petra Berger

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Petra Berger

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team