Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Podiumtrailer

Gage vanaf € 750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Podiumtrailer / oplegger
Duur 1 dag(deel)
Geluid n.v.t.
Aantal personen n.v.t.
Genre evenementfaciliteiten

Podiumtrailer


- Podiumoplegger inhuren/ boeken
Onze opvallende podiumoplegger vindt zijn weg door geheel de Benelux, en zal ook op uw evenement niet misstaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw evenement. De inzetbaarheid is te breed om op te noemen, van podium voor band, tot jurywagen, van workshop-events tot stand voor beurzen, alles is mogelijk en daarom laten wij onze inzetbaarheid graag aan uw fantasie over.

Door onze snelle service en complete service zijn wij uniek in Nederland, informeer naar onze mogelijkheden en ervaar zelf onze service.

Ons podium is zeer flexibel inzetbaar, is snel opgebouwd en kan worden ingezet bij alle denkbare evenementen: jaarmarkten, sinterklaasintochten, koninginnedag, modeshows, live-optredens, danceparty’s, bedrijfsfeesten, alles is mogelijk!

PODIUM AFMETINGEN: frontbreedte:10 meter / diepte: 3 meter / hoogte podiumvloer: 1,50 meter / totale hoogte: 4 meter / binnenhoogte: 2,50 meter / hoogte luifel: 4 meter

OPLEGGER/TRAILER: lengte: 13,60 meter     

KLEEDRUIMTE: afmetingen: 2 x 2,50 meter, voorzien van kastenwand, spiegels en verlichting

Note: zaken als verlichting, geluid, zwart podiumdoek, etc. zijn apart bij te boeken.Prijs is per dag inclusief 100 km vrij. Meerprijs per kilometer: € 1,10


Uitgelicht filmpje

Podiumtrailer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Podiumtrailer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team