Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van PPM Band

Gage vanaf € 3.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround

PPM Band


PPM is de afkorting voor "Parts Per Million". Voor iedere gelegenheid de entertainmentband bij uitstek. Met haar jarenlange naamsbekendheid is PPM uitgegroeid tot een band met een betrouwbaar karakter: Muzikaal hoog niveau, fantastisch geluid en licht op iedere locatie aangepast, een professioneel management en een nette crew.

Of het nu gaat om een bruiloft, dinerdansant of het grootste evenement: PPM staat garant voor een geslaagde avond. Op aanvraag begeleidt PPM iedere artiest door u geboekt op uw bedrijfsfeest of ander evenement. PPM is voor grote evenementen en/of begeleiding uit te breiden met een blazersectie, percussionist en extra koor. Dat betrouwbare kwaliteit betaalbaar is bewijst PPM al jaren. Laat u zich daarom verrassen door een ongekende veelzijdigheid op gebied van zowel entertainment als repertoirekeuze om u hiermee te overtuigen dat PPM de juiste keuze is voor ieder feest .

In de loop der jaren heeft PPM al op talloze feesten en partijen haar muzikale topklasse laten zien. Hoogtepunten (tot nog toe) waren de optredens als band van Wolter Kroes in Ahoy’ en ook wel de optredens op het jaarlijkse Jordaanfestival in het centrum van Amsterdam met meer dan 15.000 bezoekers en live televisie uitzendingen.

www.ppmband.nl


Uitgelicht filmpje

PPM Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over PPM Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team