Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Prettig Weekend

Gage vanaf € 400,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Allround Du

 
Duur1 x 120 minuten
GeluidExcl. geluid, alleen monitorset
Bezetting2 personen
GenreAllround-duo

Prettig Weekend


Prettig Weekend is een allround duo inzetbaar op al uw (familie)feesten,
recepties, diners, festivals, beurzen, boten, bedrijfspresentaties en evenementen.
Een perfecte eenheid van diverse muzikale stijlen, improvisatie en entertainment. Prettig Weekend stemt repertoire, volume, kleding en presentatie af op elke gelegenheid of voorkeur. Mobiel draadloos versterkt met vele presentatiemogelijkheden.

Zanger/Gitarist 
Hein Tempelaars heeft het zeldzame talent om in te spelen op elke situatie. Zijn krachtige stemgeluid nodigt iedereen uit tot het meezingen van de meest uiteenlopende liederen. Van Sonneveld tot Borsato, van Boudewijn de Groot tot De Dijk, van Johnny Cash tot R.E.M.’

Accordeonist
Johnny Steenbergen neemt U mee op een muzikale wereldreis langs o.a. Franse terrassen, Tiroler Hochzeiten, Zuid-Amerikaanse fiėsta’s en natuurlijk de Amsterdamse grachten. Vele tijdloze melodieėn die iedereen nog wel in een hoekje van zijn oren heeft zitten, worden op virtuoze wijze vertolkt.  

Samen vormen zij Duo Prettig Weekend
Met een veelzijdig repertoire weten John en Hein een ongedwongen sfeer te creėren: van rustige achtergrondmuziek, gezellige meezingers tot aanstekelijke dansmuziek. Ambachtelijk, puur, origineel, passievol en met muzikaal vakmanschap! Met hun mobiel draadloos versterkte installatie zijn ze inzetbaar op allerlei feestelijke gelegenheden. Ideaal voor kleinschalige optredens waarbij de gasten graag een praatje maken, terwijl op de achtergrond muziek hoorbaar is. Maar dit duo is ook aan te bevelen voor feesten waar mensen graag een dansje maken. Dit alles op een beschaafd en aangepast volume voor elke gelegenheid.

Gages
Voor 2 uur wordt een gage berekend van € 400,00
Voor een optreden van 3 uur € 475,00 Euro
Voor een optreden van 4 uur € 550,00 Euro


Uitgelicht filmpje

Prettig Weekend

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Prettig Weekend

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team