Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Prins Junior Band

Gage vanaf € 850,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Trio
Duur 5 x 45 minuten
Geluid Inclusief licht en geluid
Bezetting 3 persoon
Genre allround


Prins Junior Band


Even voorstellen…

De Prins Junior Band is een jonge dynamische allround-band die met trots kan terugblikken op een succesrijk muzikaal verleden als gewezen begeleidingsband. 10 Jaar geleden heeft dit orkest zich een nieuw imago aangemeten als Top-100-Band. In Nederland is de groep reeds uitgegroeid tot een muzikaal begrip, getuige de vele optredens van Amsterdam tot Enschede, van Breda tot Zwolle…

Ook België heeft gelukkig terug ‘een goed gevoel’ en sympathie voor het betere live-werk van dit Kempische orkest, die zowel in ‘blue jeans’ als in maatpak de rock-‘n-roll-sixties, de soul-seventies, de disco-eighties en tijdloze slows doet herleven in een muzikale cocktail… de kei-goeie muziek van wel-eer, het betere danswerk van vandaag.

Gewoon een streling voor ieders oor!

Naar ieders wens…

De Prins Junior Band bestaat uit een basisbezetting van drie ervaren muzikanten, die op uw verzoek kan worden uitgebreid met een professionele saxofonist en/of percussionist. Steeds een passende formule voor uw feest, muziek- of dansevenement… van diner-dansant-combo to gala-concertband.

Kortom, voor elk budget een kant-en-klare oplossing!

Muziek met een grote “M”

Het succes van elke band wordt onmiskenbaar bepaald door het repertoire. Een all-round band behoort dan ook een play-list te hebben van klassiek tot hard-rock. Laten we zeggen dat de achter-achter-neefjes van Johan Strauss ook door ons nog van enige auteursrechten kunnen genieten, net als de langharige ‘guys’ van Status Quo. Maar ook Frans Bauer, Wolter Kroes, Drukwerk, The Mavericks, The Beatles, Kool & The Gang, Brian Adams, The Blues Brothers en de jongens van I’m a soul man, Like a sexmachine, I feel good vergeten wij niet.

En dan zijn er natuurlijk nog die 253 andere…

‘Live’… met een grote “L”

Een goed repertoire kan je opbouwen maar een goede naam moet je verdienen! De Prins Junior Band stelt de live-muziek dan ook centraal. Wij durven hierbij inbeuken op de huidige muzikale trend waar digitale ‘hulpmiddeltjes’ niet worden geschuwd. Het spijt ons collega’s: dingen die geen menselijke bijdrage kunnen bieden, horen niet thuis op ons podium! De Prins Junior Band brengt swingende muziek uit een steengoed repertoire en speelt ten aller tijde in op het dansgebeuren.

Ambiance en kwaliteit gaan hand in hand bij ons!

Het orgelpunt… op de juiste noot!

Bovenstaande cocktail geschonken in een passend technisch glaasje… ? Wij beschikken over een tweevoudige “Axis”-geluidsinstallatie welke netjes in de theater-spots wordt geplaatst en probleemloos aan uw noden kan worden aangepast.

Zeg maar: de “Finishing Touch”…


Uitgelicht filmpje

Prins Junior Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Prins Junior Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team