Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Projection

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


Projection


De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Graag doen wij ideeen aan de hand voor de opening van een bedrijfspand, kantoor of winkelcentrum? Wilt u een openingsact boeken maar daarin ook graag uw product of dienst verwerken? Wij produceren voor u een show op maat of kunnen aan een bestaande show elementen toevoegen die de act persoonlijk maken. Een goed voorbeeld hiervan is de act Projection.

Voor deze openingsshow is het van belang dat wij beschikken over minimaal 6 meter hoogte. Naast de opening van uw evenement is deze act ook zeer geschikt om op bouwplaatsen ingezet te worden bij het bereiken van een hoogste punt!

Korte sfeer impressie: Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie wordt een zangeres zichtbaar met een enorme sleep… Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen en wordt haar jurk steeds langer.. Hierdoor ontstaat langzaam een enorm projectiescherm waarop uw logo of een film kan worden geprojecteerd. Een openingsact van formaat!!


Uitgelicht filmpje

Projection

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Projection

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team