Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Raak!

Gage vanaf € 1.895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

tapeact
Duur 1 x 30 min.
Geluid Inc. M/A-Set
Bezetting 3 personen
Genre Ned. tlg


Raak!


Raak! is de nieuwste act voor kinderen. Raak! is Sharon, Roos en Daan. Drie lieve meiden met totaal verschillende karakters. De sportieve Sharon, de lieve Roos en de avontuurlijke Daan samen met alle kinderen van elk optreden een feestje.

Inmiddels hebben de meiden van Raak! drie singles uitgebracht. Hun debuutsingle ‘In 1 keer Raak!’, de single ‘Teddybeer’ waarvan de opbrengst gaat naar Kika en hun derde single ‘Handjes in de lucht’. In december 2014 heeft Raak! samen met Danspiet, van de Club van Sinterklaas, de ‘Sinterklaas Welkomstdans’ opgenomen. Deze single is verschenen op het album van De Club van Sinterklaas; ‘Feest in het Kasteel’. Dit album verscheen gelijktijdig met de nieuwste bioscoopfilm ‘De Club van Sinterklaas en het pratende paard’.

De muziek van Raak! is te beluisteren bij Efteling Radio. De videoclips van Raak! zijn te bewonderen bij RTL Telekids, in de RTL Telekids-app, bij Nick Hits en bij Noa’s Kids Hits in Belgie.

2014 was een druk jaar voor de meiden van Raak!. Met optredens op alle RTL Telekids Fandagen, in Ouwehands Dierenpark, Nienoord en Oud Valkeveen. Bij Het Grote Herfstvakantiefeest traden Daan, Roos en Sharon op samen met Ernst & Bobbie. En ook in Het Dolfinarium in Harderwijk en op de AvroTros-ledendag in Toverland was Raak! van de partij.

Raak! in 2015

Ook in 2015 staat er weer veel te gebeuren. De meiden van Raak! zijn de studio ingedoken om vier nieuwe nummers op te nemen. Twee titels kunnen we al verklappen: “Één stap” en “Het verjaardagslied”. Daan, Roos en Sharon zullen hun allereerste album “In 1 keer Raak!” presenteren. En er staat een theatertour op het programma. In het najaar is de premiere van ‘Raak! en de Magische Schoentjes’, vanaf eind oktober te zien in meer dan 25 theaters. Ook staan Daan, Roos en Sharon samen met Jochem van Gelder op het podium in zeven bijzondere theatershows ‘Jochem en Raak! vieren Sinterklaas’.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes

Raak!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Raak!

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team