Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rachel Traets

Gage vanaf € 1.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Inclusief B-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig / Kids


Rachel Traets


Rachel zette in 2011 Nederland wederom op de kaart gezet tijdens het Junior Eurovisie Songfestival! Met haar zelfgeschreven nummer 'Teenager' bereikte ze in december 2011 namelijk de 2e positie tijdens deze spectaculaire muziekshow voor jongeren. Ze moest alleen Georgië voor zich laten met slechts 5 punten verschil. Eerder dat jaar won Rachel overtuigend de nationale variant van het Junior Songfestival.

De dolblije winnares tekende niet lang daarna haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. Dit resulteerde direct in een nieuwe single, 'Never Nooit!', wat tevens de titelsong was/is van de familiefilm Tony 10. Het debuutalbum van Rachel werd ook een feit, met daarop ook haar, niet veel later daarna gereleasde, single ‘Knock Out’ waarmee ze voor lange tijd in de Kids Top 20 stond. Ook heeft ze een award voor Beste Kinderact 2012 in ontvangst mogen nemen. Dit voorjaar verscheen haar nieuwe single Me, Myself and I. Dit duet met jonge rapper Monsif was voor beide een succesvolle samenwerking.

Ze maakte niet alleen liedjes, maar was ook regelmatig op grote podia te vinden.Zo was ze in 2012 op de Tina Dag XL, een festival voor (vooral jonge) meiden, te vinden samen met vele andere artiesten. In dat zelfde jaar stond ze ook op het Kinder Prinsengracht Concert met een vrij afwijkende versie van haar nummer Teenager. Voor dit concert op de Amsterdamse Grachten zong ze Teenager met een groot orkest, maar ook andere artiesten als Dean Saunders en Jennifer Ewbank waren bij dit festijn aanwezig. Eind 2012 was ze hoofd-kinderjury bij de finales van het Junior Song Festival, maar mocht ook het Junior Eurovisie Songfestival openen met het spectaculaire nummer Euphoria van Loreen (winnares ESC 2012).In 2013 mocht ze weer plaatsnemen bij het Kinder Prinsengracht Concert en zong ze het nummer Junior Dance (oorspronkelijk van Kim-Lian) vergezelt door de dansers van Junior Dance 2013.Ook stond ze wederom op Tina Dag XL 2013, met ook andere artiesten als B-Brave, Mainstreet, Lisa, Amy & Shelly en Ralf.

Dit voorjaar werd op 7 maart 2014 Rachel’s nieuwe single uitgebracht, namelijk Bad Ringtone. Dit is haar eerste Engelstalige single en het liedje heeft een vrolijke poppy melodie. Ondertussen is ze ouder geworden en wil ze graag een ‘andere’ weg inslaan, maar ze wil nog steeds muziek maken voor kinderen. Buiten liedjes maken, wat dus alweer op de planning staat, blijft ze natuurlijk ook optreden. Zo is ze het gezicht van een nationale tour voor kinderen, Junior Songfestival on Tour, in samenwerking met het Junior Songfestival en Jan Vis. Ook is haar reality-show opgezet (Rachel’s World), waarbij de kijkers meekijken in het (privé)leven van Rachel, en de eerste afleveringen gingen al snel de lucht aan en bereikten al snel duizenden hits. Zeer binnenkort komt haar nieuwe single, Holding On, uit. Dit is inmiddels haar tweede volledig Engelstalige single en komt binnenkort uit samen met de clip.


Uitgelicht filmpje

Rachel Traets

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rachel Traets

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team