Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van RADIO ACOUSTIC

Gage vanaf € 2.100,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Trio
Duur 3 x 45 minuten
Geluid A-set inclusief tot 300 personen
Bezetting 3/4 personen
Genre Allround/Pop/Rock


RADIO ACOUSTIC


PopDrie jongens, een akoestische gitaar, contrabas en drums. De grote hits uit vooral de Engelstalige popmuziek van de afgelopen 50 jaar, bekend en toch verrassend nieuw. Dat zijn de ingrediënten voor Radio Acoustic, de band die de afgelopen jaren op zeer succesvolle wijze talloze unplugged optredens in Nederland, België en Duitsland heeft gedaan.

Naast optredens in triovorm, doet Radio Acoustic ook optredens met de getalenteerde en innemende zangeres: Djen. De optredens van Radio Acoustic & Djen leveren een mooie mix op van ‘trio-vuurwerk’, swingende soul, gloedvol gezongen pop, pure rock en ‘good old rock ‘n’ roll’ met Djen in een afwisselende rol van leadzangeres en achtergrondzangeres.

Radio Acoustic speelt op kleine tot zeer grote particuliere en zakelijke feesten en evenementen, sfeervol op de achtergrond op intieme locaties als Hotel New York in Rotterdam of volop in de spotlight voor een gehoor van duizenden op grote bekende locaties als De Rode Hoed in Amsterdam en het Beatrix Theater in Utrecht.

Daarnaast is Radio Acoustic regelmatig in de bekendste Nederlandse kroegen te vinden als de Heeren van Aemstel en De Paap. De band verzorgde meerdere keren het voorprogramma van De Dijk, stond ondermeer tijdens de Vierdaagse van Nijmegen op het grote podium geprogrammeerd met René Schuman en Treble, gaf samen met BLØF acte de présence op het Oerrock Festival in Ureterpe en trad in Martiniplaza in Groningen op tijdens de afterparty van een exclusieve Haute Coutureshow van Mart Visser.

Note: B-set         = inclusief geluid tot 750 personen
              C-set         = inclusief geluid tot 1000 personen
              M-set         = monitorset u dient zelf voor het geluid te zorgen
              Excl.         = zonder [exclusief] geluid en techniek
              Backline     = enkel instrumenten en toebehoren
              :: Belichting is niet altijd inbegrepen, dit kunnen wij wel voor u eventueel verzorgen. Laat u daarom altijd door ons informeren over de techniek.


Uitgelicht filmpje

RADIO ACOUSTIC

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over RADIO ACOUSTIC

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team