Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Radio Veronica Goes 90’s

Gage vanaf € 4.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

 DJ show
Duur 4 uur
Geluid incl. M. set.
Bezetting 2 personen
Genre 90's


Radio Veronica Goes 90’s


Radio Veronica en de beste artiesten uit de 90’s bundelen hun krachten en gaan samen op tour!

Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

Bekende Artiest Boeken . NL biedt een uniek totaalconcept aan, inclusief promotiepakket bij Radio Veronica. De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond.

Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel.Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure!

Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media. Wij vertellen u graag meer over mogelijkheden rondom Veronica goes 90’s!


Uitgelicht filmpje

Radio Veronica Goes 90’s

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Radio Veronica Goes 90’s

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team