Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

2 reviews
 
De hoofdfoto van Raymon Hermans

Gage vanaf € 1.595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Feestzanger
Duur 1 x 30 minuten  
Geluid incl. A/M-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Raymon Hermans


Raymon Hermans is geboren op 18 maart 1994 in het Brabantse dorpje St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen zit hem in het bloed.
Al snel was het duidelijk, Raymon heeft volop talent en is een geboren artiest.

Debuutsingle met vervolg..
In 2010 nam Raymon zijn eerste single op, getiteld; ‘Ik wil bij je zijn’. Door het succes van zijn debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en verschenen de singles ‘De Dag’, ‘De Zomer’ en ‘Neem me mee’. Het leverde de Brabantse zanger veel aandacht op bij Radio en TV-zenders en het publiek in het land. Door deze aandacht stond hij veelvuldig op het podium tijdens grote- en kleine evenementen in Nederland en België om er altijd een super feest van te maken.

2013.. Feestjaar!
Begin 2013 schreef Raymon Hermans de single ‘De Nacht Van Mijn Leven’, de allom bekende producer Kees Tel tekende voor de productie van het gezellige feestnummer. De single vormde een basis voor een reeks van optredens door het land.

Nieuwe single, nieuwe sound 2014..
In Juni 2014 komt Raymon met een gehele andere stijl met de single "Kus Me" Samen met top producer Manfred Jongenelis heeft Raymon een nieuwe sound weten te vormen voor dit zelf geschreven nummer. Er volgde van deze single ook een remix, DJ Kicken bekend van "Ain`t no party like a Alcoholic Party" tekende voor een Zomerse remix van de single "Kus Me"

April 2015, HYPNOSE

De stijl van de succesvolle single "Kus Me" welke in 2014 werd uitbracht slaat aan bij het publiek. Daarom is de nieuwe single "Hypnose" voorzien van wederom dansbare ingredienten, met een volks tintje.

Raymon Hermans is getalenteerd, gedreven, en is een absolute meerwaarde voor uw evenement.


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Mylene

Alles zeker naar wens verlopen!! Geen op of aanmerkingen. Top geregeld & Raymon heeft super gezongen!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Pascale

We hebben een fantastische avond gehad. We hebben genoten van alle drie de artiesten en volgens mij vonden zij het ook erg gezellig. Bij een volgend feestje weet ik je weer te vinden. Super bedankt. (Raymon Hermans, Nelis Leeman en John de Bever)

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Raymon Hermans in het nieuws

Raymon Hermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Raymon Hermans

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team